Sider

søndag 6. november 2011

Uuuuææææ... Blir så sint!!!

Denne helgen skulle vi få gjort sååååå mye!!!!
Tapeten hadde kommet og vi gledet oss til å få den opp på veggen!
Tapeten heter Falsterbo 1426 og er fra Borås tapet.
Synes at den passer perfekt hos oss:) Og den er lett og kombinere med forskjellige farger og tekstiler. Ikke minst er den lett å tapetsere med:)
Rektor Berg samlet sammen resten av kreftene sine ( febersyk som han er) og gikk løs på
oppgaven.

Etter at han fikk satt opp ett par remser med tapet la vi merke til en brun og lite kledelig stripe på den ene kanten av tapeten.....Det er så klart en feil på tapeten. Jippi...Det ser ut som vi har en glippe på en millimeter mellom hver tapetremse. Ser jo ikke veldig bra ut. Jada...så ble det enda mere dobbeltjobb. Får håpe at vi får byttet den og at det ikke tar altfor lang tid før vi får en ny.
Fortsettelse følger...

4 kommentarer:

 1. Det er bare så kjedelig med slike feil, ikke bare får mann ikke gjort det en skulle etter planen men en må ofte vente lenge på varen igjen..

  Får håpe dere får ny kjappere enn kjappest..

  SvarSlett
 2. Huff, så frustrerende!!! Så drygt me slike feil som man selv ikke kan gjøre noe med!Føler med deg!!:)

  Klem

  SvarSlett
 3. Ja det er skikkelig kjedelig når sånt skjer...Men siden damen på byggmakker leser bloggen min så var det heldigvis ingen problemer å klage:)

  SvarSlett
 4. Fy søren, dere har faktisk kjøpt en gammel skole og pusser den opp :) Det er utrolig kult!! Skulle ønske vi også kunne det ;) Jeg gleder meg til å følge med videre! Gratulerer med det nye familiemedlemmet forresten :)
  Ha en fin kveld :)

  SvarSlett