Sider

søndag 16. juni 2013

Siden sist...

Tiden flyr fort når man pusser opp og har små barn. Er faktisk 10 mnd siden jeg ga lyd fra meg sist. Det betyr ikke at vi ikke har gjort noe som er verdt å skrive om, men det har rett og slett vært en smule hektisk.


Den siste tiden har vi brukt mye tid på taket. Taket lekker som en sil, så skal blir godt når det er ferdig:) Mer om taket skal dere få lese om i ett eget innlegg..... ja jeg lover at det ikke blir om 1 år ha ha. Jeg har tatt meg ett år ekstra permisjon fra jobben som dekoratør, og har kost meg masse med de små guttene mine.  Så er det jo sånn når man går hjemme for lenge så tenker man på hva man vil og ikke vil. Og i mitt tilfelle har det ført til at jeg har bestemt meg for å starte min egen nettbutikk holterengainterior.no

 
Her er en liten smakebit :) Nettsiden er snart ferdig. Og produktene strømmer inn. Bare småting som skal på plass nå før jeg endelig kan åpne!!! Noen ganger lurer jeg på om jeg ikke er helt vel bevart som gjør dette. Er jo ganske mange nettbutikker der ute.... så kampen om lommeboka er stor.
 
 
Men den som intet våger, intet vinner. Må jo bare prøve å se om jeg også kan få til noe på egenhånd.
 
 
Snart går jeg løs på oppgaven å lage showroom. Blir veldig gøy å ha et fint rom å vise frem alle produktene i. Har tatt inn masse som jeg har lyst på selv så klart, men tjener ikke penger på å kjøpe alt til meg selv. Så jeg prøver å styre meg ;)
 
 
Hva tror dere? Er det rom for en liten butikk til? Eller blir det en flopp?
Håper og tror selv at det skal gå bra i hvertfall.
 
 
Hva slags produkter savner du i nettjungelen?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar