Sider

mandag 31. oktober 2011

Det males

Endelig er det litt fremgang på soverommene! Rektor Berg har nå malt og grunnet. Pussa og slipt i mange dager. Han liker at resultatet blir perfekt.... Er utrolig mye jobb å sparkle vegger. Det blir liksom aldri slett nok, og med så mange vinduer som vi har blir det også mye lys....og alle ujevnheter synes godt. Derfor er det viktig å gjøre en grundig jobb.

Tapeten er allerede bestilt, og gleder meg masse til å komme igang:) Er bare å krysse fingrene for at vi får den før helgen.
Til barnerommene sliter jeg faktisk litt med valg av tapet. Har sett på utrolig mange tapeter.... Føler at det går helt rundt i hodet mitt he he... Minstemann tror jeg skal få noe lyst å klassisk kanskje....Ja se der du...måtte si kanskje, for jeg er så usikker på hva jeg liker.
Herman på snart 2 år elsker traktor!!!! Så da må jeg vel nesten ta litt hensyn til det synes jeg.
Noen som har noen forslag?????7 kommentarer:

 1. Traktor på veggen, Traktor på gulvet, Traktor på døren, Traktor i taket , traktor traktor traktor ...
  så fint det blir.. du blir nok fornøyd tilslutt........ :-) Traktor er supert.

  SvarSlett
 2. Enormt prosjekt dere holder på med:)...gratulerer med nytt tilskudd til familien også:)

  SvarSlett
 3. Dette må jeg følge med på. Er imponert over det dere har gjort til nå.

  SvarSlett
 4. Så flott blogg du har! Kjempeglad for at jeg fant deg, her vil jølge med videre ;) Gleder meg til å se hvordan huset tar form, tror det blir utrolig flott!

  Kommentarer til tidligreinnlegg:
  Molo har også noen lignende håndat til det du viste, men rimeligere. De skal vi bruke når vi begynner å skifte ut her snart. De finnes på nettsiden.Lysbrytere, vi har valgt Renova, fra Schneider elektrisk, de er i plast,men ser gamle ut. Ikke så dyre, ergodt fornøyd med dem.

  Og gratulerer så masse med en helskjønn lillebror!!!

  SvarSlett
 5. Wendy: Ja jeg må jo nesten ta hensyn Hermannen sin stooore lidenskap:) Tenkte litt på blafre...tror du at de selger stoff med traktor i butikken? Var ikke noe på nett se...

  SvarSlett
 6. Tusen takk for alle hyggelige tilbakemeldinger! Ja vi har kjøpt oss litt jobb, så er et evighetsprosjekt....men da får vi det som vi vil også er det jo gøy da:) Er så gøy med nye følgere på bloggen!!! Får liksom ny energi til å stå på videre med oppussing når man ser at folk følger med på hva man holder på med:)
  mali-mo: Takk for tipset:)

  SvarSlett
 7. om du maler veggene, blir det vel ganske stilig om du maler store traktorer og andre landbruksredskaper rett på veggen kanskje :-)

  SvarSlett