Sider

søndag 4. september 2011

På ønskelisten

ØNSKER MEG!!!!
Siden det ikke blir så mye bygging om dagen men en mann med gips på hånden, og meg...gravid i uke 36. Så blir tiden mye brukt til å drømme!!! Drømmer mange dyyyyre drømmer he he. Men det må jo være lov;)
Det hadde vært så fint med brytere å stikk som passer litt stilen på huset, og gjerne da i
porselen:) Er ikke spes billig men så utrolig godt det hadde gjort seg... De finnes i både dyre varianter og noen billigere fra Clas ohlson som ikke er så verst faktisk, men da i plast så klart.
På gulvet i gangen ønsker jeg meg fliser av denne typen. Lekkert ikkesant!!!

Disse dørhåndtakene er jeg helt forelsket i! Det er håndtak i sveitserstil og passer jo perfekt til huset vårt:) Prislappen er 2300,- pr.stk. Disse fant jeg på Molo i Oslo, men er jo mulig at man kan skaffe de billigere et annet sted. Tips mottas med takk:)

1 kommentar:

  1. Hei! Jeg har sett på akkurat de samme tingene! jeg skal ha lysbryterene og kontaktene i svart, ikke billig, men veldig lekkert. Flisene er nydelige, men mannen min var ikke enig. Det ble gammel marmor i gangen vår. Vi har mange av de dørhåndtakene i huset i orginal, molo er vanvittig dyrt, har så lyst på flere!Sjekke Sverige kansje?? Mvh Ida Cecilie Romejon

    SvarSlett