Sider

fredag 24. februar 2012

Hyggelig overaskelse

For noen dager siden dukket dette bildet opp i postkassen vår. Så utrolig hyggelig!!!! Var en mann fra historielaget som hadde lagt det der. Var så gøy å se hvordan det så ut her før. Bildet skal være fra 40-50 tallet. Det er ganske stor forskjell fra hvordan det ser ut her nå. På bildet ser man grønnsakshager, låve og potetkjeller. Alt dette er desverre revet ned. Men den store drømmen er at vi en gang får til å bygge dette opp igjen. Det hvite lange bygget er garasje og utedoer. Det bygget står fortsatt her, og vil med tid og stund bli satt tilbake i den stand det en gang var.
Hvis noen av dere der ute skulle komme over noen flere bilder, så er vi veldig intressert i å få tatt noen kopier. Vi er på utkikk etter klassebilder av eldre dato og bilder av låve og inngangsparti.
Det bare klør i fingrene når man ser hvor fint det var her før!!! Så nå får vi bare bli friske og raske sånn at vi kan få gjort litt her igjen. Ting tar tid ja.... Rektor Berg med gipset ben og jeg med vondt øye etter uheldig møte med klorinflaska. Nå må snart uflaks kvoten vår være oppbrukt synes jeg....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar