Sider

onsdag 7. august 2013

Showroom http://holterengainterior.no

Her jobbes det hardt om dagen. Etter at nettbutikken åpnet i juli, har jeg jobbet på spreng for å få i stand et showroom til butikken. Er så mange jeg møter som har lyst til å komme å se på varene, så jeg maler så fort jeg kan.


Stoler og bord skal på plass, og forhåpentlig snart noen hyller!!!!! Gleder meg sykt til at alt kommer på plass og jeg føler at jeg har en butikk som er oppe å går. Nettbutikken har vært åpen noen uker alt og ordrene tikker inn litt etter litt. Så nå venter vi bare i spenning på å bli "oppdaget" der ute.


I mellomtiden koser jeg meg med å pakke opp fine høstvarer og sende varer ut til alle fine kundene mine. Har helt forelsket meg i mange av varene. Men kan dessverre ikke kjøpe alt til meg selv hi hi..


Veldig glad i varene fra Min Josefine. Det er en av mine favoritter nå mot høsten. Nesten litt ille å si, men jeg gleder meg nesten litt til høsten.... tenne masse lys og krype opp i sofaen med en kopp te.

 
Men før den tid står mange prosjekter i kø. Vi skal legge takstein på taket (som endelig er tett).
Skraping og maling av hus pågår for fullt og vi har jo også to små herlige minimenn som trenger tid og omsorg. Så her blir det ikke en tekopp i sofaen på en stund enda.
Ta en tur innom nettbutikken og ta en titt da vel:)
Fortsatt god sommer fra oss på Gamle Holterenga skole!