Sider

mandag 25. april 2011

Flere bilder fra kjøkken

Her kommer det noen flere bilder fra kjøkkenet. Kjøkkenet skal tilhøre leiligheten i andre etasje, som etterhvert skal leies ut. Innredningen er fra Ikea. Synes at den passer fint til huset. Også er den jo relativ billig. Blåfargen på veggen synes jeg bare er finere og finere for hver dag som går:)
Kjøleskapet skal få plass i hjørnet, og over benken skal det bli hvite fliser.
Benkeplaten er av eik, Og skal behandles med hvitpigmentert olje. Flere bilder av kjøkken kommer snart:)

fredag 8. april 2011

Oppussing av kjøkken

Her kommer litt fra oppussingen av kjøkkenet. Alt her var helt nedslitt og klart utskiftning. Veggene ble skrapet, sparklet og malt. Gikk med en del tuber med akryl til alle sprekkene i tak og vegger. Gulvetbordene ble tatt av og gulvet rettet opp.
Huset vårt er utrolig kaldt og er ikke isolert, så vi har bestemt oss for å ha gulvvarme. Deilig å slippe å fryse på beina. Og ikke minst fint for småtasser som krabber rundt på gulvet.



Her har vi lagt på det gamle gulvet igjen. Det er over 100 år gammel, men er av vedig god kvalitet. Gulvet har nå blitt høvlet og skal nå slipes og lakkeres.





Vi har bestemt oss for å ikke ha et helt hvitt hus, og valget falt da på blå vegger på kjøkkenet. Bare elsker denne fargen fra Lady som heter Gustaviansk blå. Synes at det er deilig med litt farger igjen:) Det blir en fin kontrast til vinduer og kjøkkeninnredningen.

Flere oppdateringer av kjøkkenet kommer snart.....bare jeg finner kabelen til kameraet!#!#**!